Dragi prijatelji



Na kioscima novi časopis "Vešte ruke"  izdavački potez Milje Lukić dugogodišnje novinarke i  profesorke srpskog jezika i http://milka-torbesasvimposebneijoponeto.blogspot.com/ na 12-13 strani . Magazin je posvećen različitim ručnim radovima a saradnici izuzetni sa velikim I i čast koja je ukazana meni da budem u takvom društvu . Ja,  nemam dovoljno jaku reč kojom bi izrazila  zahvalnost,  jednostavno : Miljo draga hvala na ovoj časti koju si mi ukazala i želim ti iz dubine duše veliki uspeh <3 <3 <3 








Коментари

  1. Pozdrav Milka, cestitam na divnom clanku! Sada, bez preterivanja, mozemo reci da smo koleginice :).
    I ja uzivam u sjajnom drustvu kreativaca koji su stali iza Milje, a sigurna sam da nas je sve odabrala sa dobrim razlogom!

    ОдговориИзбриши
  2. hvala vam dragi moji prijatelji na podršci koja mi znači jako mnogo

    ОдговориИзбриши
  3. Radujem se sa tobom, najlepše čestitke i tebi, a i za novi časopis :)

    ОдговориИзбриши
  4. Cudownie i piknie tu u Ciebie.Zapraszam w odwiedziny na przysłowiową dobrą kawę.Pozdrawiam serdecznie.Jola

    ОдговориИзбриши
  5. Svaki uspeh mojih blogodrugarica, kreativaca i uopšte "onih nešto drugačijih" je i moj uspeh. Zaista mu se obradujem i nekako prisvojim kao svoj. Tako sam bila jako ponosna kada sam videla ovo. Jeste da me je suprug belo pogledao i totalno iskulirao kada sam pokušala da mu objasnim da je jedna od blogerki koju pratim, našla mesto u jednom časopisu, ali....neka !!! Draga, ako ti nije teško svrati do mene....hoću da ti uručim još jednu nagradu !!! :))))

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови